Post by perrebeaddetab on Feb 22, 2022 19:51:43 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ War Machines: танковые бои ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ War Machines: танковые бои IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ bir çox nişanı aldadır ▞▞▞
▞▞▞ War Machines: танковые бои 2022 version ▞▞▞
elaaa
Aldatmasanız və pul xərcləməsəniz, qurmaq üçün uzun vaxt lazımdır. Bəs onu geri qazanmaq şansınız olmadığı halda niyə oyuna pul xərcləyirsiniz? Amma oyun olduqca gözəldir
War Machines: Tank Army Game Laga yjs
gedər
Əvvəlcə oyun çox yaxşı idi, sonra hər şey pula başa gəldi! Bir az sikkə və ya bir neçə brilyant üçün 4,99 dollardan, bəzi təkmilləşdirmələr əldə etmək üçün 99,99 dollara qədər! Gündəlik missiyalar maksimum 6 brilyant verdi! Gündəlik döyüşlər bir insanın necə yerləşdiyinə, bir neçə dəfə 1-ci olmasına və yalnız bürünc mükafata layiq görülməsinə görə mükafat vermirdi! Yalnız təsadüfi mükafatlarla deyil, ən yaxşı qaliblər üçün ən yüksək mükafat verilməlidir!
Burda xnxx ya baxmaq olar ?
Tank kok pahali
Super oyundur
Onun gun xeritenin yuklenmesi cox pisdi
Extreme Car Driving Simulator Corrida spv
Super oyundu 🤟
Həddən çox Güncellenme Gəlir
Səhvlərin sayı düzəldildi, daha yaxşı mükafatlar.
Bu yaxşı oyundur. Həmişəki kimi daimi reklamlar ödəyin.
Mən bu oyunu çox sevirəm. Yeganə odur ki, mən luetanant olduqdan sonra daha yaxşı əşyalar və brilyantlar əldə etmək üçün hər şey üçün pul ödəməliyəm. Sadəcə gülüncdür. Mənim vaxtımda oyunlar bizdən pul qazanmaq üçün deyil, əylənmək üçündür. Mən sizə pul qazandırdığım üçün heç olmasa mənə xeyir-dua verin. təşəkkürlər.
War Machines: Tank Army Game Aksiyon rux
Super oyun 🖒🖒🖒🖒🖒🖒🖒🖒🖒🖒🖒🖒🖒🖒🖒🖒🖒
Bu oyun məyusluqdan başqa bir şey deyil, tərtibatçılar bu oyunun hər küncündə sizi manipulyasiya edəcək və cibinizi boşaltmaq üçün hər şeyi etməyə çalışacaqlar. Başlanğıcda sizi oyuna bağlayacaqlar. Ona görə də mən yeni oyunçuları bu oyunu tərk etməyə və ya hətta oynamağa cəhd etməməyə çağırıram. Bu oyun, oyunu qazanmaq üçün 101% ödəniş etməkdən başqa bir şey deyil, sadəcə vaxt və pul itkisi olan oyundur.
Möhtəşəm oyun, lakin o qədər məhduddur ki, yanacaq vaxtlarını artırın.
Son günlərdə bir çox əlaqə uğursuz oldu. Amma canlar itib.
Mən onu sevirəm, bəyənmədiyim yeganə şey, tanklarınızı yığmağın çox baha başa gəlməsidir. Onun mükəmməl istəkləri onun daha çox güllə atması və daha yüksək pillələrə sahib ola bilməsidir, lakin bu, əbədi olaraq tələb olunur.
Lap sik kimidi uzur isteyirem
Sandıqlar gec-tez mövcud olmalıdır, pulsuz brilyantlar bağlanır, bu barədə heç nə edə bilməz.
Möhtəşəm oyun Mən oyun idarəçiliyindən və çox gözəl qrafikasından həzz alıram
İndiyə qədər bir neçə həftədir oynayan oyunu sevmək balanslaşdırılmış və düz nöqtəyə qədər çox reklam yoxdur və hətta ödəniş etmədən təkmilləşdirməyin bir çox yolu var.
Döyüş zamanı əlaqələrin itirilməsi pisdir
Dəstək komandası cavab vermir. Bir neçə dəfə yazdım. 1 illik premium abunə aldım. Mən hələ də premium üzvlüyündən faydalana bilmirəm. Və bu heç kimi maraqlandırmır
Mən oyunu sevirəm, amma bəzi şeyləri düzəltmək lazımdır. Əgər o biri tankın lüləsi sizə tərəf yönəldilməyibsə, oyuna qısa bir gəlir, öldürmə kreditləri həmişə verilmirsə, tankı qoruyan qalxanlar, bundan xilas ola bilərsiniz. Bu fantaziya oyunu deyil, gəlin onu real saxlayaq. Tank almaq üçün sikkələriniz varsa, onu ala bilməlisiniz ki, almaz tələbindən xilas olun. Brilyant və sikkələr döyüş sursatı, yeni tanklar və təkmilləşdirmələr üçün olmalıdır.
Yaxşı oyun. Hər şey çox baha başa gəlir. Səviyyə 4 tank kifayət qədər qiymətli daş almaq üçün £50. Daha sonra onu təkmilləşdirmək üçün daha çox pul göndərməlisiniz. Beləliklə, ümumilikdə £150 civarında hesab edirəm. Bunu xərcləməyin uşaqlar. Pulu çölə çıxmaq və yaxşı vaxt keçirmək üçün istifadə edin. Tərtibatçıların pulunuzla etdikləri budur.
Bu gözəl oyundur, lakin oynamaq üçün mütləq pul ödəyin və BAHALI!
Əyləncəli və ədalətli başladı. İndi bir güllə ilə vuruldum və öldüm! Mən onları vurdum, amma öldürmək üçün 5+ lazımdır! Dəhşətli qarşılaşmalar! Əlavələr zəhlətökəndir və bahadır! Bunun əvəzinə World of Tanks Blitz oynayın! Daha yaxşı uyğunlaşmalar, daha rəqabətli, əla qrafika və siz sadəcə baş ovlamaq üçün dairələrdə gəzmirsiniz. Siz əslində strategiyadan istifadə edirsiniz! Müharibə maşınları pisdir!!!
Hər şey yaxşıdır, amma bir problem var, zəhmət olmasa qutuların açılma müddətini azalda bilərsiniz? Bu çox uzun sürdü və gözləmək darıxdırıcı oldu.tnx
gozel oyundu amma can azdi verir
Oyun bir neçə il əvvəl yaxşı başladı. İndi o, saxtalaşdırılıb və yalnız buna tonlarla pul xərcləyənlər yaxşılıq edirlər... digər oyunçuları məhv etmək üçün komanda döyüşlərində başqalarına qarşı daha yüksək səviyyəli tanklar qoyurlar... 17 nəfəri öldürən bir oğlan var idi və mənə qarşı heç bir öldürmədi. komanda dünən gecə... milyonlarla qazandığım sikkələri tankıma xərclədim və bu, tamamilə heç bir iş görmür... mənim klanım olmasaydı, yəqin ki, oynamağı dayandırardım.
War Machines: Tank Army Game Акционе pqh
MƏN MÜHARİBƏ maşınlarına ★★★★★ ULDUZLARI VERİRƏM Cib telefonunuzda oynamaq üçün tamamilə real əyləncəli oyun Heç vaxt kompüterdə deyil. Tankınızı istədiyiniz qədər zəhmli etmək üçün toplaya biləcəyiniz o qədər müxtəlif şeylər var ki, mən Halloween qrafikasını sevirəm. onu istədiyiniz kimi etmək yolları. Məndən beş ulduz.
Oyunu sevirəm. Düzəltmək istədiyim yalnız bir neçə nasazlıq. İrəliləmək və yaxşı iş görmək üçün bir qədər $$$ xərcləməyə hazır olmalısınız.
Ela oyundu
Bilmək istədiyim odur ki, əldə etdiyiniz bütün xallarla sizə nə edə bilərsən, çünki tam təkmilləşdirilmiş tanklarla, bu xalları əldə etməyə davam edirsən və hətta onlardan istifadə edə bilmirsən? Onları başqa tanka və ya sursata belə köçürə bilməzsiniz, zəhmət olmasa bu suala cavab verə bilərsinizmi?
Oyun bir yer kimi bəzi yerlərdə yığmaq olur
bu oyunu sevirəm.amma digər tankların qiyməti sadəcə yüksəkdir.plz bu qiymətdən aşağıdır.
Hesabım səbəbsizcə bloka düşdü. Şəmkir057
Oynamaq üçün pul ödəməsəniz, bəzən tamamilə ədalətli deyil. Üstündə ..... digər insanları partlatmaq əyləncəlidir!
Pisliklər
Oyuna real pul xərcləməyimi istəyən çoxlu reklamlar. Daha çox insanın oynamasını və oyundan həzz almasını istəyirsinizsə, daha yaxşı qrafika və daha az insanların pul xərcləməsini istəməyiniz. Mən başa düşürəm ki, siz pulsuz oyunu davam etdirmək üçün pul qazanmalısınız, lakin insanları pul xərcləməyə məcbur etmək üçün sizə daha az reklam lazımdır. Daha çox etmək istəyirsinizsə, bunu istəməyi dayandırın, oyunu pulsuz oyunda daha yaxşı edin və insanlar oyuna pul xərcləməyə başlayacaqlar. Yaxşı günlər və mən də bu səbəblərə görə oyunu sildim.
Pis reytinq indi məni ilişib saxlayan qüsurlar olduğuna görə. Tanklar yox olur, həqiqətən də narahat edir ki, tərtibatçı oyunu tək buraxıb bizə hücumlarımızı oyuna daxil etmək istəyəndə kimsə necə nail ola bilər. Daha da pisi, uğursuz ərazilərdə Opt Oyunçularına icazə verirlər. Düzdüm və 5 ulduzlu rəyim geri qayıdacaq. Ancaq oyunda problemlər həll olunana qədər 1 ulduz qalır. Oyunda dostlarıma edilən bu boseff, bu tərtibatçılar mənim hesabımı məhv etdi, mən hesabımı geri ala bilmirəm. Hamıya Salam Olmazsa
Oyunda bəyənmədiyim yeganə şey, əvvəlki oyunu əldə edə bilməməyiniz, telefonunuzu hər dəfə dəyişdirdiyiniz zaman yenidən başlamalı olursunuz.
Zırda dör pox kimidi
Nəzarətlər bir az dağınıqdır.
Bu oyun dəhşətlidir, mən 500$-dan çox pul xərcləmişəm, həmçinin premium üzvlər üçün 9500-dən çox brilyant və 67 milyon qızıl var idi və 9-cu pilləyə çatmaq üçün mübarizə apardım və indi hamısı sağalmaq üçün bir yol keçdi. Bir bot əldə edən ilə əlaqə saxlamağa çalışın, bu, indiyə qədərki ən pis müştəri xidmətidir, OYNAMAYIN, ONLAR DƏ EYNİ EDƏCƏKLƏR HESABINIZI BƏRPA EDƏCƏK OLMAZ!!!! Botla danışın ki, mən bərpa bileti göndərmişəmsə, amma bu qədər faydasız olduğunu bilmirəm. Heç kimlə əlaqə saxlamaq imkanı yoxdur
Mən bu gözəl oyun, 100% qrafika olduğunu sevirəm