Post by perrebeaddetab on Feb 22, 2022 19:30:43 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ice Age Adventures ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ice Age Adventures IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит код неограничен брой монети ▞▞▞
▞▞▞ Ice Age Adventures 2022 version ▞▞▞
Не се отваря. Не мога да дам мнение за нещо,което не мога да видя.
Мисля, че това е най-добрата игра на ледников период. Играя я всеки ден, всяка секунда от живота си. Просто обичам тази игра. Най-добрата е.
Това е страхотна релаксираща игра, но аз съм заседнал на заснежени брегове и продължава да ми казва, че за да отключа нестабилния остров, трябва да съм спасил всички родители от предишния остров. Вече го направих.. изглежда не мога да напредвам в играта, помогнете на някого?
Зависи, рестартира се от нулата всеки път. Досадни моменти. защото фикусът е напредък..не се предлага напредък. разочароващ .
Харесвам играта, но продължава да има проблеми. все още не успях да взема наградите си за ежедневни предизвикателства. Играя от 3 седмици и съм пропуснал всяка награда и все още нищо не е направено. И когато потърсих помощ, не получих отговор. Ще дам 5 звезди, ако проблемът бъде отстранен.
Тази игра е наистина интересна в началото, но след завършване на някои острови тя започва да замръзва всеки път, когато спасявам животни и се прибирам обратно вкъщи, дори трябва да рестартирам телефона си отново. Освен това се опитах да вляза в scratlantis, замръзва отново и получих отговор „тези приложения са затворени“ уау👏👏👏👏👏 #UNINSTALL
Играта ми харесва доста като отключа герой се чувствам добре вече съм на 14 и още ми харесва
Ice Age Adventures Abenteuer cil
Не е игра за деца, тя е забавна 4 малко тогава, за да преминете през мостове, струва 400 златни жълъда и те са наистина трудни за спестяване, отнема толкова време, губите интерес към играта, освен това страничните игри са твърде трудни за моите деца винаги получават остана, те не я играят повече, изтрих тази игра, вече не си струва усилията, ще се забие не много обмислен чрез приложението за игра
Cooking City - Cooking Games Arkadspel dqm
Това е добра игра и добра графика, но тъй като съм виждал други хора да имат същия проблем, аз съм там, където пише, че трябва да завърша нещата на предишните острови, но не остава нищо за правене
Има бъг във СЪБИТИЯ
qqqqqqcooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Завърших напълно извеждането на животни от 3 острова, но не мога да отида на четвъртия, защото продължават да казват, че трябва да изведат всички животни от предишните острови. Но когато проверя, че броят на животните на всички острови е пълен. Наслаждавах се много на играта, докато това се случи. Бях принуден да деинсталирам, защото не можах да продължа напред. Наистина разочарован. Чаках с нетърпение хубав мач
Харесвам играта, освен че продължава да замръзва и да ме изрита по средата на играта
това е третата ми игра на тази игра и ми харесва. Не мога да спра да играя. намирах го нов всеки път, когато играя. продължавайте в крак момчета.
Играта е супер,но искам да попитам защо се спря водовъртежа?!
Ice Age Adventures Adventure wjxa
Защо неиска да ми се канектне с фейсса
Тази игра отчаяно се нуждае от актуализация. Играта се срива, когато се опитате да отидете при scratlantis и замръзва, когато се върнете у дома от посещение на остров. Това е страхотна и забавна игра, но сривовете се случват твърде често, за да продължите да й се наслаждавате.
Няма ли някой, който да актуализира играта?
Продължава да замръзва, когато се връщам от острови или играя scrat игра и замръзва, когато се опитам да вляза в scratlantis, което ме кара да губя колекции. Моля, поправете.
Защо не мога да отключа New snowington дори след изчистване на островите на iceview. Всеки път, когато щракна върху New snowington, се казва ясно предишна Исландия. Моля, поправете проблема. Заседнах в d game за 3 дни на едно място.
С напредването на играта се играе по-трудно и забива.Като цялото е интересно.
d61f5c8 nyamam si priyateli 😞
Голямо забиване, ужас!
Много обичам тази игра. Проблемът е, че не мога да вляза в Scratlantian.. Играта винаги се затваря след 99% обработка. Всеки път, когато се връщам у дома, играта замръзва. И другият проблем е, че не мога да взема наградите след събитие. Защо не се оправи? Моля, поправете го скоро..
Zabavna e mnogo, no me izhvurlq 4esto...iskam da pitam ne6to-imam misiq da uveli4a doma na edni ot jivotnite, napravih go, no ne go ot4ita и nemoga da mina misiqta...kakvo pravq v takuv slu4ai? 😞☺
Ice Age Adventures სათავგადასავლო rns
Знам, че четете това, можете ли да актуализирате тази игра, защото наистина я харесвате и моля, поправете грешките, надявам се, че това е шансът разработчикът да ги прочете, наистина се надявам
Добре, че гледах маратон от поредицата за ледената епоха и ме вдъхнови да намеря игра в магазина за приложения. И. Обичам го!!!!!!!!! Това може би най-добрата игра за мен
Тази игра е много хубава и се надявам, че мога да разширя своя остров до тропически острови. Обичам го, когато получавам много повече жълъди, които получих 60 преди 3 минути, сега имам 51 жълъди
Ледниковый Период: Приключения Приключения iyif
Играе от понеделник. Все още не ми позволява да взема бонуса си за събитие. Количеството жълъди, необходимо за изграждане на мостове, е глупаво. На един мост ви трябват 150. Не плащате истински пари за това. Наградите трябва да са жълъди, а не черупки или плодове. Лоша игра.
Къде е костенурката, оправи я, защо не идва вече
Твърде много реклами продължи да се срива, така че се отървах от него, сега телефонът ми също работи по-добре. Те няма да получат звезди, ако наистина искате да знаете... Палец надолу